En liten tur ut med besteveninna

Hei dere!

Jeg har ikke fått blogget på noen dager, for det har vært mye med skole som har hopet seg opp, så har sittet mye og jobbet med de tingene. Men nå er jeg tilbake igjen med et innlegg og jeg har fått gjort litt skade i lommeboken i dag! Det er farlig å ha penger merker jeg, uff ;)

På skolen i dag så fant jeg jo selvfølgelig ut av at jeg skal ha en høring i morgen, fordi jeg vipper på naturfag-karakteren min. Noe som betyr at jeg har sittet i flere timer og lest. Vil prøve å få opp karakteren min litt, med tanke på at det er ikke lenge til karakterene skal settes og ejg har ikke vært så mye på skolen som jeg skulle ønske - så henger litt etter. Menmen, betyr bare at jeg må trøkke på de siste ukene som er igjen nå - HJELP MEG!

Og etter skolen i dag, så valgte jeg og besteveninna mi å ta oss en tur til byen for å ta oss en liten is. Men selvfølgelig blir det jo litt mer enn bare is, på oss begge. Hahah. Selvfølgelig ble det litt shopping, av ting jeg egentlig ikke trenger akkurat nå - men jeg trenger en liten belønning av og til. Jeg har faktisk vært flink med skolen og slikt i det siste, så dette var vel fortjent!


<- Sleek, Eye and Cheek palette, A Midsummer's Dream.

-> Sleek, Eye and Cheek Palette, All Day Soiree.

Fås kjøpt på H&M.

A Midsummer's Dream ^ (Helt forelsket i fargene, så utrolig fine!)

All Day Soiree ^ (Perfekt for deg som liker litt lysere og glitrende farger)

Harmoni, Face Mist. Fås kjøpt hos Vita. Lukter fantastisk godt, og er veldig forfriskende.

Dove såpe, fås kjøpt hos H&M.
(IKKE SPONSET!)

Nå tenker jeg å ta kvelden, da jeg er så utrolig sliten. I morgen blir det også full kjør, men jeg håper på å få til et lite innlegg da også.

Er det noe spesielt dere vil lese?

Ha en fantastisk kveld, og en fin dag i morgen!

-Angelica

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits