Sol og varme

Hei dere!

Det er så godt med det været vi endelig har fått rundt om i Norge! Så godt med sol og varme, og endelig farge i naturen. Endelig får jeg mer lyst til å være ute, og endelig kan jeg det uten å føle meg som en våt puddel eller en isbit, haha. Og jeg sverger, fortsetter det å være like fint vær, så skal jeg sitte ute i solen og arbeide med skolearbeid - og da forhåpentligvis ha en sjangs på å få farge :D

I dag har jeg og mamma vært ute å gått oss en tur, og jeg har også fløyet rundt med kameraet mitt. Endelig farge og penere motiver for meg å ta bilde av, enn slik det var. Får bare mer lyst til å ta fram kameraet igjen, noe mange sikkert kan si seg enige med??

(Bildene er tatt fra Canon EOS 1200D, med 18-55mm linse)Håper alle har hatt en strålende dag, og at dere også har hatt fint vær!

-Angelica

2 kommentarer

Maren

08.05.2016 kl.19:24

Kjempefine bilder av ei herlig sommeridyll:):)

Angelica Kramme

09.05.2016 kl.22:39

Maren: Tusen takk, må jo si at det er godt å ha fin været tilbake igjen, så sommeren kan starte tidlig ;) :)

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits