Sa du festdrakt?

Hei dere!

Idag har jeg og familien vært ei litta tur ved grensa, på Sparkjøp, for å kjøpe en festdrakt til meg for 17.mai. Jeg har jo egentlig aldri hatt lyst på en bunad/festdrakt, men i det siste har jeg vært så kjempe forelsket i de. Og jeg kunne heller aldri funnet på å kjøpt meg en bunad til 20.000/30.000kr, så da ble det en fest drakt. Og jeg må jo si at jeg elsker designet på den, og måten det er laget! Og det gledes stort til 17.Mai. Skal til og med gå i det siste toget mitt, noe jeg faktisk også gleder meg til, noe som er rart- for jeg er ikke begeistret for å gå i de togene, Hahah 😂 Menmen, får gå som det går kan jeg vel si?

Håper alle har hatt en strålende fin dag Idag, å nytt den sola og varmen som har fylt dagen!

-Angelica.

NB- Beklager for sent innlegg, og jeg beklager for at innlegget ikke er helt slik det pleier, for skriver nemlig via telefon. Har lite lyst til å starte den dritt pc'en mer enn jeg må 😅

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits