Note to self: ca. bare 4 uker igjen!!

10. Mai. 2016


Hei dere!

Dette blir et tidligere innlegg enn det jeg pleier å gjøre, men da får dere i hvert fall et innlegg nå, i tilfelle jeg glemmer det - igjen.. Jeg sitter jo på skolen nå, og sitter å har en vakt som har et øye med læreren, for vi skal egentlig sitte å gjøre matte, men jeg er liksom ferdig. Og som jeg vet, har vi ikke andre oppgaver å gjøre, så da sitter jeg her - uten noe "lovlig" å gjøre. Med lovlig mener jeg, det jeg kan ifølge regelverket vårt, så.

Men i dag startet vi tidlig, og jeg merket med engang jeg åpnet øynene mine - det var IKKE noe jeg ville i dag. Men må man ta vare på fraværet, så må man ta vare på fraværet. Heldigvis er det ca. 4 uker igjen med skole, og da kan jeg vel overleve den siste tiden? Det er jo trossalt den viktigste tiden, da det er tonnevis med arbeid og prøver som skal gjøres. Neste uke, etter 17.Mai, så er det jo massevis med eksamen. Og denne uken er proppet med flere høringer, en prøve og en innlevering i gym. Så når det endelig er fin vær, må jeg sitte å arbeide med skole-ting. Fuck my life sier jeg bare.

Men etterpå, tenkte jeg å blogge, om ikke planen blir endret på. Og om noen kunne kommet med noen forslag til hva jeg kan blogge om, så hadde det vært supert! Om det så er et "get to know me" tag, eller en spørsmålsrunde - bare kom med det. Ellers får jeg bare improvisere litt ;)

Også setter jeg inn en liten promo for venninna mi sin blogg ; http://emiliesolli.blogg.no/. Så da dere en tur innom, hun er en ganske flink blogger!


(Bildet hentet fra: https://no.wikipedia.org/wiki/Fredrikstad)

 

Men jeg ønsker alle en fin dag videre, og jeg håper virkelig folk tar seg en tur ut, da dette været ikke kommer til å være her i en alt for lang tid. Det er jo i hvert fall det vær-meldingene sier, så nyt solen og varmen mest mulig! Vurderer selv å ta med meg skolearbeidet ut på plenen, så jeg får fått litt farge i de neste dagene!

-Angelica

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits