Hellas i 15 dager??

22. Mai 2016


Hei dere!

Jeg håper dere virkelig likte gårsdagens innlegg like mye som jeg gjorde. Hadde virkelig ikke gjort noe om det var en skoleoppgave, så fornøyd var jeg liksom. Det hadde forresten vært morsomt om dere skrev et lignende innlegg, så jeg fikk høres dere meninger! Så om dere har det, si ifra, så skal jeg med glede ta meg en tur innom.

Men i går så ringte mamma meg fra Faliraki, Hellas og fortalte meg at de nettopp hadde bestilt en tur i 15 dager, der jeg skulle være med. Og jeg ble så glad, for jeg hadde ikke forventet at vi i det hele tatt skulle ut av landet, men joda. Så vi drar den 14. Juli og er der til den 29. Juli, jeg gleder meg noe vilt!! Mamma og hennes mann er der nede nå for 2. gang, og de trives godt der nede. De sier det er herlige mennesker der, og at de blir godt tatt vare på! Hotellet ligger ikke så langt i fra stranda, noe som er egentlig ganske greit, selv om jeg ikke er en strandløve. Foretrekker basseng mye mer.

Så jeg sier det nå, at i 15 dager så kommer jeg til å blogge minimalt, kanskje ikke i det hele tatt. Men det betyr bare at det kommer et enda større innlegg når jeg kommer hjem med masse bilder og en lykkelig Angelica!

Nå skal jeg ta å re senga, ta meg en dusj og ta kvelden med ro før jeg velger å ta kvelden. Mamma kommer hjem i natt, så tenkte jeg skulle gjøre det litt koselig til når de kommer! Ha en strålende kveld videre.


(Kilde; Google.no )

NB; Bloggen kommer til å være litt rotete i en periode framover, da jeg prøver å finne ut av hvordan jeg vil ha bloggen. Så vennligst ikke bry dere så mye om det.)


Q; Vet du om dere skal et sted i sommer, eller om det blir en hjemme-sommer? Gjerne del det i kommentarfeltet!
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits