50 år?

01. August 2016


Hei dere!

Nå er vi/ jeg endelig hjemme etter 14 dager i ekstrem varme. Og jeg skal være ærlig og si, at jeg syntes det er godt med litt kaldere vær - slipper å svette porene av meg her hjemme! Vi landet den 29. Juli, og har da i de siste dagene bare tatt en liten ferie til, da det trossalt var 16 timer med reise den dagen. Man skulle ikke tro at det tok 16 timer å reise fra Hellas til Norge, men når du må mellomlande i Stockholm og vente der i flere timer, så blir det noen timer sammenlagt.

Og en liten god-nyhet ; jeg kan gå normalt igjen uten at det gjør så fryktelig vondt, jeg merker det - men thats it. Løping og slik aktivitet er bare å glemme, men er jo trossalt 6 måneders rekreasjon på beina, så vi får se!

Meeeen, i går hadde min kjære onkel bursdag, og han ble hele 50 år. Og det å feire 50 år er tydligvis veldig stort, men da bursdagsbarnet ikke ønsket å bli feiret, så ble det minimalt.

Så på dagen dro vi opp til mormor med noen gaver til han, kake og kanelsnurrer. Vi satt hos mormor i noen timer, åpnet opp gaver, spiste kake m.m - kjempe koselig. Så åpnet han den siste gaven fra huset her, som var en tur til Peppes Pizza, noe som betydde at klokken 20.00 dro vi til Gamlebyen, på den Peppesen der borte for å kose oss.

Jeg tok ingen bilder av noe som helst, da valgte å heller fokusere på onkelen min hele dagen. Så jeg har ingen ting å vise dere..


Men senere, kommer tur innlegget mitt opp, så stay tuned!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits