Mens andre leter etter pokemon...

09.August 2016


Mens mange andre ungdommer i alle aldre leter etter Pokemon, så er jeg ute å knipser bilder. Jeg skal ikke si at jeg ikke er en av de som har lastet ned Pokemon GO, for det har jeg, jeg går bare ikke med hode ned i skjermen bare for å finne en liten karakter på et spill. Jeg vil heller finne et motiv ute i naturen av ett eller annet, og leke litt med kameraet mitt. Bare om det er av en solnedgang, så kan det hende du finner en liten Angelica som står og tar bilder.

Så en dag i forje uke, var jeg og pappa ute med våre fotoapparater, ute for å få noen fine bilder. Så i dette innlegget finner du bilder av en kveld her i Fredrikstad, uten å ha blitt redigert. Og en liten Heads up - det er veldig mange bilder av en liten solnedgang og bilder ved brygga!

 

4 kommentarer

Pernille

09.08.2016 kl.19:13

Utrolig fine bilder :) Selv liker jeg å ta bilder og jobbe med dem, men er ikke like flink til å ta med meg kamera ut i samfunnet og naturen.

Angelica Kramme

11.08.2016 kl.23:42

Pernille: Det er et eller annet med bilder, man kan jo bli helt opphengt i slikt - på en god måte da! Jeg er heller ikke så flink til å huske kameraet, men prøver å bli bedre på det :)
-A.K

martinejaren

09.08.2016 kl.19:17

Fine bilder! Jeg har gjort det samme i dag:)

Ha en fin kveld:)

Angelica Kramme

11.08.2016 kl.23:42

martinejaren: Tusen takk! Ha en fin kveld du også :)
-A.K

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits