Suprise darling!

10. August 2016


8 fuckings dager igjen, 8 dager til ny skole og nye muligheter. Og skal jeg være helt ærlig - jeg vil ikke! Jeg har hørt ofte i de siste dagene, at mine nærmeste og bekjente gleder seg til skolestart. Men jeg gleder meg ikke, jeg gruer meg ikke, jeg bryr meg egentlig ikke. Det eneste jeg vet, er at det faktisk ikke er noe jeg vil. Og mange vil sikkert si at det kommer til å være annerledes, og at jeg kommer til å endre mening, men jeg vil ikke fordi jeg kom inn på den linja jeg ABSOLUTT ikke ville på. Jeg vet jeg burde gi det en sjanse, men jeg ser ikke for meg en framtid utdannet innenfor noe hos "Design og håndverk". Men samtidig kommer jeg ikke til å droppe ut, ikke første året i hvert fall. Men mer om det skal jeg skrive et annet innlegg om senere.

Men over til det jeg egentlig skal skrive om -> i dag fikk jeg litt av en overraskelse. Mine to venner kom plutselig på besøk! Og jeg forventet virkelig ikke det, så mine planer var jo egentlig å gå kledd som en slusk og ikke gjøre en dritt med utseendet mitt. Og det rakk jeg ikke uansett, for plutselig så jeg de gå forbi verandaen. Men selv om jeg ble paff av undringer, så gjorde det faktisk dagen min!

Og siden jeg plutselig besøk i dag, så må den store forandringen min settes på vent til i morgen. For jeg skal nemlig gjøre om rommet mitt igjen, så jeg har en liten ny start ved skolestart igjen og så jeg får gått igjennom alt jeg har inne på det lille rommet mitt. Jeg har liksom så mye at selv om det er ryddig på rommet, så ser det rotete ut. Så da går morgendagen til rydding av både rom og tøy, og forhåpentligvis blir jeg ferdig i morgen, da jeg skal ut på telttur i helgen. Men vi får se hva jeg gjør og hva som skjer!(Bilde fra weheartit.com, ikke mitt rom!) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits