Da fikk man ikke gjort det man skulle....

11. August 2016


11. August 2016:

Kvalme og hodepine er en fin ting. Ikke egentlig, når man har ting man egentlig skulle få gjort før man drar på fjellet. Men det måtte settes på vent til tirsdagen og onsdagen før skolestart, noe som kan være en god ting? For da er det helt rent rett før skolestart, og da den atombomben skjer i alles studenters rom... Den atombomben slår alltid til hjemme hos meg, men jeg er vel ikke den enste som har det slik? Og jeg hører at orden og ryddighet, kan gjøre det å studere osv. mye lettere, men det vil ikke hjernen min høre på.. Skyldig...

12. August 2016:

I dag så tar vi bilen og kjører opp på fjellet. Der skal vi være helt til mandagen, noe som kan bli hyggelig og det kan bli dårlig, u never know. Men den første natten skal vi overnatte på hotell, sammen med den siste natten, noe jeg gleder meg til. For er det noe jeg ikke liker, er det å sove ute i naturen med alle de grusomme innsektene m.m. Også har jeg ikke sengen min der, min dyrebare seng. Vi får se hva som skjer, men noe jeg vet, er at det skal knipses mange bilder for dere. Men får dessverre ikke postet det før tirsdags morgen, da venninna mi skal ha fest på mandagen og jeg vet det kommer til å bli sent.

Men nå skal jeg legge meg, for jeg skal opp klokken 07.00, da vi drar 08.30. Jeg vet med meg selv at halve turen kommer til å bestå av soving, værtfall fra min side ;)


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits