Første skoledag??

18. August 2016


I dag var det første skoledag for mange elever rundt om i hele Norge, om det så er ungdomsskole, barneskole eller videregående. Jeg var en av de mange elevene som startet i dag. Og jeg må ærlig innrømme det at å starte på skole igjen, var helt greit - endelig noe som tvinger meg ut av den litt for gode senga...

Men i dag så startet vi 09.00 og jeg skulle på Design og Håndverk. Og jeg kan ikke si, med hånda på hjertet, at jeg ikke grua meg - for det gjorde jeg. Jeg var nervøs for hvem jeg skulle komme i klasse med, og hvem andre som kom inn på Design. Nye mennesker å bli kjent med, selv om man gruer seg noe vilt. Men jeg skal si det at når jeg fikk vite hvem jeg skulle på gruppe med, og når vi hadde satt oss i sona vår med læreren vi skulle ha, så følte jeg meg øyeblikkelig mye mer trygg. Noe jeg syntes er utrolig, for før så gruet jeg meg uansett, samme hvor lenge jeg hadde gått i klasse med de.

Men dagen i dag var greit vellykket. Vi fikk blant annet vite at vi skal på Oslo tur allerede til Fredagen (neste uke), noe som sikkert blir kjempe koselig!! Og allerede i morgen får vi bøkene våre, og bilde til skolekortet skal taes. Vi får se hvordan dagen blir.

Men over til andre ting; innlegget om fjellturen jeg hadde i helgen kommer om ikke så lenge. Jeg sitter å pirker på det jeg har skrevet, for å få det best mulig. Og jeg må fortsatt finne litt mer ut av hvor vi var hver dag, m.m. Så stay tuned!! Og til andre, jeg er tilbake med blogging igjen! Hatt en fin sommerferie, og nå er det å starte med skole og fritidsaktiviteter igjen, bli klar for hardcore bloggegame framover!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits