Helg??

19. August 2016


Endelig nærmer det seg kveldstid og endelig er det helg. Jeg må si at det å starte med skolen på en torsdag, er grusomt gjort, for da blir bla. jeg veldig forvirret på fredag (i dag.). Sånn seriøst, trodde det var tirsdag i dag eller noe, for jeg skulle absolutt på skolen i morgen Istad. Jeg blir forvirra, okey?

Men dagen i dag, på skolen, gikk til bok-henting og bilde-tagning. Og selv om jeg ikke var på skolen så lenge, 08.00 til 12.00, så er beina mine helt ødelagte i dag. Jeg merker at jeg ikke er helt klar for å gå mye og ofte helt enda, for det er det jeg har gjort i de to dagene her. Angrer veldig, men slik er det tydeligvis, og slik skal det tydeligvis være... Men jeg overlever nok, bite tenna sammen og late som ingenting!

Etter skolen i dag, og etter jeg hadde sovet i to timer, så fikk jeg endelig møtt bestevenninna. Hun går på en helt annen skole enn meg, noe som er utrolig rart, for jeg har gått med henne så lenge. Men hun var i hvert fall ikke ferdig før rundt 14.00/15.00 i dag, så dermed ble det til at jeg tok meg en lur før jeg møtte henne. Kroppen er ikke helt vandt til å våkne tidlig ennå, så jeg var helt utmattet når jeg kom hjem.. Men i hvert fall så var vi en liten tur på senteret her i Fredrikstad. Ikke mye å gjøre, men kjempe godt å se henne igjen! Får se om jeg evt. finner på noe med henne i morgen, om jeg kan og om hun kan.

Men nå, som jeg endelig har fått tatt av sminken, fått satt håret opp i hestehale og fått byttet til kosetøy - så skal jeg ta kvelden. Lade opp kreftene i beina, så de forhåpentligvis ikke er så vonde i morgen.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits