Ikke la noen ødelegge!

04. September 2016


Nå er vi gått over til september, og som alle vet har skolen vart i noen par uker. Og det vil si for min del, at det har vært mye å gjøre. Jeg har rett og slett vært opptatt med å bli kjent med nye rutiner og alt det der. Jeg har også måtte ordne opp i ting som har skjedd utenom skolen, noe som også har tatt opp mye av min tid. Og nå som vi er "godt" inne i skolen, så kan jeg komme tilbake igjen og gjøre det best mulig her!

Dagens innlegg blir veldig kort, da jeg rett og slett bare ville innom for å si hei. Men før jeg da logger av igjen for i dag, så vil jeg bare nevne noe.

I dagens samfunn, eller kanskje uansett når, så vil det være noen som vil prøve å trekke deg ned og ødelegge ting for deg. Det er og vil alltid være noen som er missunderlig på det du har eller det du klarer å oppnå i livet. Men det skal ikke bety at de skal klare å dra deg ned, ødelegge! Det er nemlig ditt liv, dine muligheter og dine valg - ingen andres. Det er du som velger hva du skal gjøre eller hva du skal si. Du som velger hvem du vil være venn med eller hvem du skal være sammen med. Ingen skal kunne komme å si at det du gjør er feil og at du burde slutte med det.

Jeg vet hvordan det er å føle at det du gjør er feil eller at du er venner med de personene du ikke burde være venn med, bare fordi noen har prøvd å ødelegge noe eller bare fordi noen har sagt et eller annet. De har til og med gått bak min rygg, og begynt å advare mine nærmeste. Fordi de har hatt noen uenigheter med meg før, eller fordi de rett og slett er missunderlige. Og ja, jeg har latt det gå inn på meg, noe av det dummeste man kan gjøre. Men det jeg valgte å gjøre, var å kontakte både skolen og mine egne foreldre. Jeg har valgt å ta ansvar og gjøre noe med det. Og det burde du også, for det skal ikke være slik. Du skal faktisk kunne gå rundt å være deg selv, være med de du er glad i og gjøre det du vil.

Så om noen prøver å ødelegge for deg, eller prøver å ødelegge for deg og andre - gjør noe med det. Ikke la de vinne, ikke la de få det som de vil.


 

 

2 kommentarer

Gutten din

13.09.2016 kl.21:08

Flott og sterkt innlegg jenta mi! Stolt av deg og styrken din <3

Angelica Kramme

13.09.2016 kl.21:12

Søte deg da!! Tusen takk vennen, elsker deg! <3

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits