Dårlig dag?

15. September 2016


Jeg kan vel virkelig ikke være den eneste som har dårlige dager, men som da vil gjøre noe med det. For jeg hater virkelig å gå rundt og føle meg gretten, så da finner ofte på ting jeg vet kan få meg i humør igjen. For om jeg føler meg lei meg eller gretten en dag, og ikke vil gå rundt å føle meg slik dagen etter, er jeg nødt til å ta en liten meg-dag. Og som jeg har sagt før, så har jeg hatt noen av de dagene i det siste, og da har jeg gjort de fleste tingene som jeg nevner i dette innlegget.

1. Ta deg en varm dusj/ bad.

Før du da tar deg en dusj/bad, så ta for eksempel på deg en ansiktsmaske og en hårkur som du da har på til du er ferdig i dusjen. også når du er vannet, kan du ta å skrubbe kroppen og vaske kroppen i favoritt såpen. Det pleier alltid å hjelpe meg litt når de dagene er hos meg.

2. Ta på deg kosetøy.

Ta og bytt til favoritt kosetøyet ditt, la kroppen puste litt.

3. Gå deg en tur.

Gå deg en tur med kjæresten din, venninna, en foreldre, hunden eller rett og slett for deg selv. Men det å gå ut i friskluft, kan få deg i andre tanker. Du kan også høre på musikk, slik at du fokuserer på det også, men ikke triste sanger.

4. Sett på en film, eller favoritt tv-serien din.

Når jeg ser på favoritt serien min eller favoritt filmen, så får det meg automatisk i litt bedre humør. Men hvem blir ikke blid av å se på FRIENDS?

5. Sitte å se på inspo-bilder på WEHEARTIT og drømme seg vekk.

6. Bake.Håper din dag har vært fin, og hvis ikke - at du våkner opp i morgen i et fantastisk humør!


 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits