Livet skal tydligvis ikke være lett...

20. September 2016


Jeg følte jeg måtte ta å logge meg på her igjen, og skrive et innlegg. Jeg lover ting hele tiden, og jeg er virkelig nødt til å slutte med det her. Jeg holder ikke det jeg lover her på bloggen, og jeg beklager for det. Planen min var at jeg skulle tilbake til blogging igjen for ikke så lenge sida, men det dreit seg hardt... Jeg har ikke hatt inspirasjon til det, jeg har ikke hatt en tankegang til det eller lyster. Jeg har ikke hatt det så bra i det siste, da det skjer mye rundt meg, og hjernen min har vært over alt. Jeg har også blitt sjuk av det som har skjedd i livet, så jeg har rett og slett ikke vært i form nok til det. Jeg har nesten ikke hatt lyst til å være sosial, være med kjæresten eller noe som helst. Må tvinge meg igjennom skoledagen, for jeg holder på med å skaffe en liten innsats der, men jeg klarer det ikke.

Til torsdag har jeg en matte-innlevering som skal leveres, jeg har noen engelsk oppgaver å svare på og jeg har en design oppgave som skal leveres inn. Jeg har ikke begynt på matten, engelsken har gått i glemmeboken og design oppgaven er det eneste som faktisk går som det skal. Så morgendagen går til å jobbe med skolen, redigere noen bilder fra en fotoshoot (innlegg er planlagt) og rydde rommet.

Men over til noe annet enn klaging og beklagninger - jeg har laget en facebook-gruppe for bloggen. Der vil det komme beskjeder og oppdateringer når jeg poster innlegg. Det vil også skje mye annet der, så det hadde vært kjempe morsomt om du gikk inn å ga siden en tommel-opp! Her kan du finne siden : https://www.facebook.com/angelicakramme.blogg.no/?fref=ts 

Nå skal jeg sette meg på min egen pc, for å laste opp bilder av fotoshooten. Det er forresten bilder av meg og typen, samtidig som enkelt bilder av meg. Om jeg velger å poste bilder av meg og typen vet jeg ikke enda, da det også må være greit for han. Men de bildene som ble tatt av meg kommer hvert fall opp på bloggen! :)


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits