10 tips for en effektiv uke.

04. Oktober 2016


I det siste har jeg prøvd å være veldig effektiv i hverdagen, og jeg har funnet noen tips som jeg vil dele med dere som også vil prøve å være mer effektiv!

1. Planlegg morgensdagens antrekk kvelden i forveien. Jeg kan virkelig ikke være den eneste som bruker en unødvendig stor tid på å finne ut hva jeg skal på meg, for å så velge noe helt annet et kvarter senere? Om du planlegger et antrekk før du legger deg, er det mindre sjans for at du endrer mening igjen rett før du skal ut av huset.

2. Stå opp tidligst mulig, så langt helsa di klarer det da. Jeg har prøvd å stå opp en god stund før jeg egentlig trenger det, og det har hjulpet. Har faktisk fått gjort mer i løpet av dagen når jeg har valgt å stille vekkerklokken før det jeg pleier.

3. Når du våkner, spis en enkel og rask frokost.

4. Før du går å legger deg, flett håret ditt og legg deg med de flettene. Når du da står opp på morgenen, så slipper du og ordne med håret ditt. Og flettekrøller passer til alle antrekk! Og samtidig er det kjempe søtt.

5. Glad i trene? Tren tidligst mulig, da føler du deg super resten av dagen.

6. Planlegg menyen med familien din/ alene, hver søndag, for uken som kommer - dette sparer du både tid og penger på.

7. Når du har mulighet for det, lag litt ekstra middag en dag, så du har som lunsj og slikt i noen dager framover. Sparer tid og penger på dette.

8. Lag en liste over dine gjøremål hver dag. Stryk så ut oppgaven når du har fått gjort den!

9. Ha en agenda der du skriver opp alle viktige hendelser og oppgaver du må huske.

10. Faste vaske/rydde dager. På den måten vil du slippe å tenke på det de andre dagene i uken!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits