Syk, svak og dårlig bak...

11. Oktober 2016


Halsbetennelse. Jeg og mitt dårlige immunforsvar har fått halsbetennelse. Og jeg takler ikke å være syk, hele kroppen min takler det ikke. Jeg får ikke lyst til å gjøre noe når jeg er syk, derfor har jeg vært litt AFK. Jeg prøver å holde bloggen min oppe, men til tider er det vanskelig. Jeg er ikke en daglig blogger, og jeg tror det skal litt mer til for at jeg blir det. Men gir ikke opp, denne bloggen skal fortsette, men kanskje ikke fortsette å være en daglig blogg framover. Jeg gjør heller ikke ting hver dag, så det er ikke alltid ting og blogge om. Og da er det vel bedre at jeg ikke blogger?

Men som jeg startet med å si, jeg er blitt syk. Jeg er til og med hjemme fra skolen, selv om det skremmer meg litt pga. fraværsgrensa. Jeg vet ikke når jeg får en lege time heller, da min lege er veldig fullbooket. Men jeg må jo ha legeattest på at jeg er syk, kan ikke risikere noe! Men dumt at man er redd for å være hjemme, når man ikke har krefter nok til å være på skolen pga. sykdom eller annet.

Ellers går det jo fint. Typen og jeg har det kjempe flott sammen, har aldri hatt det så godt med en fyr før. Jeg vet jeg bare er 16 år, og han 17 - men fysøren. Er så evig takknemlig for at nettopp han kom inn i livet mitt, så utrolig glad i han. Dere aner ikke engang.

Venner og skole går jo også relativt greit. Og slik skal det fortsette å være, jeg må inn på en annen linje neste år. Ja, jeg trives godt på Design og Håndverk, og jeg gjør det relativt godt der. Men jeg føler ikke det er en del av meg. Så jeg må jobbe, kanskje til og med mer enn det jeg gjør nå. Men jeg skal klare det

Men før jeg logger av, tenkte jeg å stille deg et spørsmål. Er du også redd for fraværsgrensa, og hva syntes du om den?

(Og jeg prøver å finne noe jeg liker for "stilen" her på bloggen, så om det er litt rotete med størrelse på skrift osv., så er det grunnen.)


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits