Byttet navn?

21.Oktober 2016


Endelig har jeg gjort det, endelig har jeg fått gjort det som har plaget meg i flere år - bytte navn!

Som sikkert ikke alle vet, så var det fulle navnet mitt Lill Angelica Kramme Kjærstad. Og fornavnet mitt, Lill, har irritert meg i mange år. For jeg brukte jo bare Angelica, så når folk ropte Lill, så hørte jeg ikke etter. Jeg var ikke vant til det, er ikke oppvokst til å bli kalt Lill el. Lill Angelica. Det er bare Angelica. For en uke siden var det nok, Lill skulle vekk. Jeg tok det rare skrittet med å søke om navnbytting hos skatteetaten, og for noen dager siden fikk jeg svar.

Jeg fikk godkjennelse på å bytte fra Lill Angelica Kramme Kjærstad, til Angelica Kjærstad Kramme.

Nå slipper jeg å bli kalt Lill av bl.a. lærere, vikarer, leger/sykepleiere. Jeg slipper å få brev i posten der det står Kjærstad Lill A. Kramme. Jeg slipper Lill, og jeg kunne ikke vært mer lykkelig for det!

Over til noe annet, jeg har startet en vlog-bruker på snapchat, og det hadde vært morsomt om du la meg til der. Så gjerne legg til vloggangelica på snapchat, om dette er noe for deg!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits