Tenke på andre enn deg selv og dine...?

06. November 2016


Etter en liten stund med tenking og grubling, så fant jeg ut av at jeg skal tenke på andre enn meg selv og mine. Det vil da si at jeg samler inn penger til dyrebeskyttelsen, sånn at jeg kan gi dyrene noe til jul.

Som noen sikkert vet, så er jeg uendelig glad i dyr. Meget glad i dyr. Og jeg prøver så godt jeg kan med å gjøre det riktige når det gjelder det temaet. Jeg vil hjelpe og redde, og hadde det vært opp til meg hadde jeg hatt kjempe mange dyr som jeg har reddet hjemme hos meg selv. Jeg ser og hører mange historier om forlatte dyr og skadde dyr, og jeg får så vondt i kroppen ved å tenke på det. Det at mennesker i det hele tatt har hjertet til å gjøre noe slikt. Det er skremmende syntes nå jeg.

Men det er ikke stort en person kan gjøre. Så jeg samler derfor inn penger, deler ut flyveblader fra Noah og deltar i fakkeltoget. Det er en start, samtidig med at jeg går ikke med ekte pels og spiser mindre kjøtt for tiden.

Om du kjenner noen i Fredrikstad området som vil hjelpe, gjerne bed de kontakte med på facebook. Om de vil kjøpe kaker eller om de vil delta på innsamlingen, alt hadde hjulpet. Også anbefaler jeg alle til å møte opp på fakkeltogene rundt om i Norge, støtt dyrene. Om du er fra Fredrikstad, så starter det på blomstetorget klokken 17.30, 12. November. Om du ikke er fra Fredrikstad og vil delta, så kan du gå inn på Noah's sider og finne ut hvor og når!

Bli med, støtt og hjelp dyrene!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits