Skole tar over...

14. Desember 2016


I dag er en av de dagene jeg merker jeg bare har lyst til å gi opp skole, helt og holdent gi opp. Det er en av de dagene der jeg våkner opp, sovner igjen og plutselig bare har 20 min før jeg må ut av huset. En av de dagene der jeg må ta med litt av sminka mi på skolen, for å så bli ferdig i storefri. En av de dagene der jeg syntes sminke var obligatorisk, hvertfall for meg, da vi skulle ta klassebilde og ha en sånn Mannequinn-challenge. Hadde vi ikke gjort det i dag, hadde jeg gått som en slask og ikke sett ut.

Jeg har også hatt utrolig mye å gjøre i dag, hvertfall på skolefronten. Siden jeg ikke har fått jobbet på pc'en siden helgen, da den oppførte seg helt dust, så måtte jeg sitte i dag for å bli 100% ferdig med de to siste innleveringene før jul. Den ene hadde jeg ikke begynt på engang, så det har jeg sittet med siden 18.00, endelig ferdig nå! Så mycke stress for å si det slik da.

For samtidig med det, så har jeg jo måtte blogget for dere. Og jeg har ordnet et innlegg som kommer opp i morgen 17.00, siden jeg ikke er hjemme i hele morgen. (Skal spise hos kjæresten) Kan si det mildt da - jeg er sliten. Vært på skolen fra 08.00 til 15.40, og jobbet siden jeg kom hjem.

Sjokolade, sjokolademelk og telefon MÅ til for å overleve, alltid!Men nå som jeg har jobbet med stilhistorie, naturfag og ordnet to blogginnlegg - så skal jeg ta velfortjent kveld. Jeg skal hente meg to smultringer, og sitte å slappe av! Guuuuud som jeg har gledet meg til dette i en lang stund nå..


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits