Uff som tiden går fort..

22. Desember 2016


Da var endelig juleferien i gang, eller den startet jo 21.12 for meg, og jeg er sjuk. Er så typisk for meg å bli sjuk rundt "viktige" tider, har jo elendig immunforsvar, og kroppen min har det tydeligvis lett for å bli forkjøla/ få halsbetennelse.. Men sånn seriøst, hvorfor så nærme jul?

Så siden jeg har vært sjuk, svak og dårlig bak - så har jeg ikke orket å sette meg ned for å blogge for dere. Dette håper jeg da dere skjønner!

Fra natt til i dag har kjæresten sovet over, og jeg har i dag fått gjort siste del av juleshoppingen. NÅ ER JEG OFFISIELT FERDIG MED GAVESHOPPING. I dag ble det også kjøpt inn hårfarge, så håret skal farges før jul for å fjerne etterveksten. Neglene skal ordnes ferdig i morgen, så stay tuned for innlegg. Men jeg er fortsatt sjuk, og kvelden min skal bestå av å se på Pretty Little Liars for 30 gangen og slappe av. Jeg prøver for harde livet å bli frisk før jul her, i hvert fall i bedre form.

God ferie til dere alle!! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits