Farging av hår, julenegler og pynting av juletre.

23. Desember 2016


God lille juleaften til dere alle!

I dag våknet jeg heldigvis opp i bedre form enn det jeg var når jeg la meg, noe jeg er evig takknemlig for. Jeg er fortsatt sjuk og alt det der, men jeg blir bedre - takkpris! Har bare igjen den tette, snørrete nesa og halsen. Men det overlever jeg! Og ikke bare er jeg blitt sjuk i familien, men mormor og onkel har fått lungebetennelse. Flott ikke sant? Spesielt når mormor er vertinna i morgen, og onkel er kokken.... Men som vi sier i familien nå - får bare gjøre det beste ut av det.

Klokken 10.30 var vi oppe hos mormor for å rydde litt for henne, og pynte juletreet. Jeg elsker å pynte juletreet, gjort det i alle årene siden jeg kunne det. Så i år, igjen, er det juletre alla Angelica! Også må jeg jo bare si at mormors juletrepynt er noe av det peneste jeg har sett, for det er i de eldre typene, da pynten har gått i generasjoner. Så ja, de er litt ødelagte noen av de, men de er så utrolig fine uansett syntes nå jeg! Blir ikke ordentlig jul for meg, uten den pynten...

Når treet var pyntet, og vi fikk satt oss ned og pratet litt med familien, så dro vi hjem for å farge håret mitt. Jeg taklet ikke den solblekingen fra i sommer, og etterveksten lengre, så da følte jeg at jeg måtte farge det igjen. Må jo være fin på juleaften, og selvfølgelig nyttår! Det beste med å farge det, er å putte i hårkuren som følger med etterpå. Håret blir jo evig mykt, klarer ikke å slutte å holde på med det!Dårlig bilde av hvordan det ble, men i neste innlegg får dere nok se litt bedre!

Juleneglene er forresten også ordnet. Ikke helt fornøyd, men det får helt ærlig gå til i morgen og 1/2. juledag.

Men nå gutta, så skal jeg fortsette med å se på Pretty Little Liars. Favoritt serien at all times!! Håper dere får en flott lille juleaften, og en flott juleaften i morgen... <3


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits