I'm staying

02. Januar 2017


Godt nyttår dere!!

Som jeg sa noen innlegg tilbake, så skulle jeg oppdatere dere lesere på nyåret om jeg kom til å bli eller forsvinne. Og etter litt fram og tilbake med meg selv, så har jeg bestemt meg for å bli en stund til. Jeg har i det siste hatt sikkerlig lyst til å blogge, og forhåpentligvis forblir det slik en god stund framover! Og jeg får god respons fra nære om bloggen min, og det får meg også til å få lyst til å blogge videre. Og det er en del av nyttårsforsettene mine - blogge mer enn jeg gjorde i 16', og steppe up gamet. Håper flere er like spente som det jeg er!

I dag var dagen jeg måtte hjem igjen, etter noen fantastiske dager hos kjæresten. Skole i morgen dessverre, ellers tror jeg helt ærlig jeg ville vært der litt lengere. Er så utrolig godt å være hos han og hans familie, føler meg så velkommen og likt. Blir glad av å være på besøk hos han, er så mye positivitet der, og det trenger jeg mer av i livet mitt merker jeg. I fjord var det jo så utrolig mye drama og fram-tilbake, jeg ble jo sliten og syk av det, men nå kan jeg endelig starte på nytt igjen. Og tro du meg - 2017 skal bli et år jeg skal huske, har så mye godt planlagt framover!!

Denne uka framover kommer til å bli greit plagsom for meg, med tanke på at jeg har en norsk framføring på torsdag som jeg virkelig vil naile dritten ut av. Er ferdig med powerpointen, men mangler stikkord. Og er det noe jeg hater her i verden, er det framføringer. Så det trengs pugging og alt det som skal til. Heldigvis for min del kan jeg velge å ha den for læreren/ klassen eller en liten gruppe. Greit jeg føler meg trygg og velkommen i klassen, men jeg tror helt ærlig jeg går for en liten gruppe istedenfor. Jeg vil så gjerne klare dette, og om det skal skje, må jeg gjøre det for en liten gruppe til å starte med. Uff, jeg gruer meg allerede...

Men siden jeg sitter i pysjen allerede, så skal jeg fortsette med å se på Gossip Girl en liten periode til, før jeg fjerner julepynten.. Også må jeg kanskje ta en liten dusj også, hahah. Slenger med telefonbilder fra nyttårsaften!


 

2 kommentarer

Victoria Larsen

02.01.2017 kl.17:03

Så fine bilder! Flott antrekk :)

Angelica Kramme

12.01.2017 kl.22:21

Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits