Over 5 år til?

04. Januar 2017


En av de tingene jeg gjør først før jeg blogger, er å skrive datoen oppe i den lille bobla mi her jeg skriver. Og jeg er overrasket over hvor lett det er å skrive 2017, uten å blande det med 2016! Det er som om at jeg allerede har vært i 2017 en god stund, for slik har det aldri verdt før. Pleier alltid å slite med årstallet rett etter byttet, samme som sikkert mange andre her i verden, hahah.

Dagen i dag har gått til skolearbeid og "Gossip Girl" (elsker den serien!!). I morgen har jeg en viktig framføring i Norsk om boken "faen ta skjebnen", også mest kjent som "The Fault in Our stars". Jeg skal prate om bl.a. virkemidler, noe jeg ikke er så mega flink til. Ikke det at jeg er så flink til framføringer heller, men jeg har en liten følelse av at dette kommer til å gå kjempe fint!

Noe jeg syntes er litt sjukt, er at jeg skal gå på skole i over 5 år til, for at jeg skal kunne bli det jeg vil. Og jeg som er skolelei allerede... Kjæresten min er så heldig som er ferdig dette året, også kan han jobbe med det han vil. Noen ganger lurer jeg på om jeg har satt for høye mål for meg selv, vet ærlig ikke om skole i mange år er noe for meg. Greit, jeg får drømme-yrket. Men til hvilken bekostning? Skal jeg slite meg selv ut...?

Men over til noe annet - dagdrømming om reiser. I stad, mens jeg satt og jobbet med norsken, kom hjernen min fort i andre tanker. Jeg har så lyst til å reise, ta en fly tur til New York, Paris, Maldivene... Det er noen av mange drømme reiser, gud det er så fint der. Er det noe jeg absolutt vil oppleve før jeg blir gammel og sliten, så er det alle de utrolige stedene som finnes i verden! Har du noen drømme-reiser, hvor? 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits