Dagens tanke

06. Januar 2017"I hope you remember;

Today is never to late

to be brand new"

Må helt ærlig si at nå er det veldig vanskelig å blogge, da jeg ikke har gjort en dritt i dag. Jeg har ligget og enten sett Gossip Girl, eller facetimet med kjæresten. Hadde i går vært i dag, hadde det vært litt lettere, for da gjorde jeg faktisk noe. For i går var jeg hos kjæresten, selv om det for mange ikke egentlig kommer som et stort sjokk at jeg var med han. Men er evig glad jeg slipper å høre alt det der nå. Er så utrolig deilig å slippe den hakkingen på at jeg er for mye med kjæresten, andre folk som ikke har "gått igjennom det", vet ærlig ikke hva jeg mener. Men nok om det...

Med tanke på at jeg absolutt ikke har gjort noe som helst i dag, utenom å ligge i sengen og finne på ting jeg kan gjøre for at jeg blir en ny person. En mer aktiv og "sosial" jente. Og der jeg lå, kom jeg ikke på noe - kanskje fordi at der og da ville jeg ikke egentlig endre meg selv. Men så senere, så gikk jeg inn på Weheartit, og kom over sitatet over. Og sekundet jeg leste det, gikk det opp for meg. Hvorfor ikke bare bli ferdig med de tankene jeg har laget i løpet av en god stund. Hvorfor ikke bare starte med å trene i morgen, eller hvorfor ikke bare starte å bli bedre på skolen. Jeg har alle de ulike mulighetene foran meg hver dag, men jeg tar de aldri i bruk - likevel vil jeg bli en ny meg. Men for å la de "ønskene" gå i oppfyllelse, er jeg faktisk nødt til å gjøre noe selv. Er ikke sånn at mamma eller kjæresten kan starte det, eller gjøre det for meg.

Nå har jeg pratet nok om det merker jeg, kanskje noen blir inspirert, kanskje andre himler med øynene. Men det er dagens tanke. Håper folk får en strålende kveld videre! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits