Syk og svak

12. Januar 2017


Hei dere, og beklager lite blogging på en uke.. Eller null blogging på en uke er det riktige å si i dette tilfellet, men jeg har dessverre vært mye sengeliggende. Jeg har rett og slett ligget å prøvd å bli frisk, da jeg ble smittet av kjæresten min. Endte opp med oppkast og slikt på mandag, og hele tirsdag/ onsdag var magen rett og slett ubekvem! Så blogging fristet lite da, da jeg orket lite for å si det slik....

Til lørdag så skal jeg være hos kjæresten fram til tirsdagsmorgen, noe jeg helt ærlig gleder meg utrolig mye til! Til helgen, så skal jeg muligens møte en veldig nær meg, som jeg ikke har sett på nesten 6 måneder tror jeg. Så det blir en "hektisk" helg gåene imot meg her merker jeg, men dette klarer jeg. Men uansett, så skal det bli deilig å komme seg ut av huset i noen dager, være hos familien til kjæresten litt også. Det er helt ærlig lettere og slappe av hos han, enn det det er hjemme hos meg selv..

Men dagen i dag går til avslapping og litt skolearbeid, henger trossalt noen dager bak de andre i klassen. Ikke alltid like lett det merker jeg!!

(Slenger med et litte tb!)
 

2 kommentarer

Victoria Larsen

12.01.2017 kl.17:12

Jeg håper du får en fin torsdag :-)

Angelica Kramme

12.01.2017 kl.22:20

Takk, samme til deg! :)

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits