Fredag..

20. Januar 2017


Jeg har så skrivesperre om dagen, sliter til og med, med å skrive skoleoppgaver. Jeg har null inspirasjon til å skrive noe som helst egt.

Men jeg tenkte jeg kunne prøve litt i dag, prøve å få tilbake gnisten litt. For er det noe jeg faktisk vil, så er det at denne bloggen blir jobbet med og bli litt oppdaget. Hadde vært kjempe morsomt, for er drit glad i å skrive, er en av grunnene til at jeg lagde denne bloggen i første omgang. Skriving får meg i et så mye bedre humør, og det gjør hjernen lettere. Avslappende rett og slett. Og det beste er at jeg kan skrive når jeg vil, har ikke like store forpliktelser som jeg bl.a. syntes brukere på YouTube har. Ja, har noen forpliktelser her også om jeg vil at denne bloggen skal lyktes, men i mine øyne blir ikke det det samme.

Til våren engang, så skal jeg gi bloggen et helt nytt utseende. Kanskje før også, er ikke helt sikker enda. Hadde vært kult med et helt nytt utseende nå, altså på bloggen. Så kanskje i løpet av "kort" tid, vil det skje en endring her også!

Men...

Denne uka har egentlig gått til kjæresten. Overnattet fra søndag, og helt til onsdagen hos han. I går var han hos meg, og han kommer i morgen for å overnatte til søndagen. Noe annet som skjer i morgen, er at jeg skal møte pappa. Vi skal på kino, han og kjæresteparet (meg og typen). Kan bli morsomt det tror jeg, kanskje litt rart i begynnelsen, men får se hvordan det blir. Kanskje en liten oppdatering i morgen kveld engang ;)

Endelig er det fredag da, gud så deilig. På skolen var jeg i full arbeid siden 08.30, til 12.40. Jobbet hele tiden, til og med i pausene mine. Og for å være helt ærlig med dere, så var det godt. Kanskje litt etterlengtet med litt arbeid, siden det er litt "lettere" på vgs enn ungdomskolen, hvert fall etter det jeg føler og har opplevd. Men selv om det var litt godt å jobbe effektivt i dag, så gledes det stort til de feriene fram til sommerferien. Er så godt å ikke måtte tenke på skole noen ganger, jeg er nok ikke den eneste skoleeleven som måtte tenke det??

Resten av dagen i dag skal gå til litt småplanlegging for tiden fram til sommer, Gossip Girl (Halvveis igjennom sesong 5) og avslapping. Håper dere kjære lesere får en finfin kveld videre! Og gjerne send inn spørsmål, helst i kommentarfeltet, men kan godt sendes inn der dere kan nå meg. Vurderer en liten spørsmålsrunde om ikke så lenge, og dermed trengs det spørsmål! :)

Facebook: HER

Instagram: HER

Snapchat: vloggangelica


 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits