Helgekos

22. Januar 2017


I går var jeg og Per i byen, for vi skulle møte pappaen min. Første gang for Per, og første gang for meg på en god stund. For det er litt siden jeg har sett han, og jeg skal være ærlig å si at det var godt å se han igjen. Er jo pappaen min det er snakk om, familie er alltid godt å se, hvert fall mesteparten av tiden! Det vil alltid være ting som alltid vil prøve å komme i veien, og som sikkert klarer å komme i veien, men da må man jobbe med det eller rundt det. Ikke glemme hverandre, jobbe med puseskritt mot hverandre.

I går med pappa, så satt vi litt og pratet før vi tok oss en kinotur. Pappa ville se Star Wars filmen, så da ble det det. Den var helt grei, men den type sjanger er virkelig ikke noe for meg. Men det er alltid koselig med kinotur, så var verdt det!

Men i går, så kom også min kjære med en overraskelse til meg når han kom. Gud han er så søt! Kjæresten sto i døra mi med roser og en av favoritt sjokoladene mine! Gjorde virkelig dagen min!!I dag har vi egentlig bare slappet av, kost oss sammen. Han og jeg foretrekker å tilbringe tid alene, bare slappe av. Og ærlig, det er det beste som finnes. Bare ligge å slappe av i armene til han jeg elsker <3

Håper alle har hatt en fin helg, og at dere får en fin kveld videre!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits