2 timer...

23. Januar 2017


Hadde det ikke vært skole i dag, hadde jeg ærlig ligget i senga i hele dag. Nattet var jævlig om jeg skal være ærlig med dere... Ikke grunnet mareritt eller noe slikt, men grunnet kun to timer med søvn før klokken ringte i dag tidlig. Jeg har hatt den lengste skoledagen denne uken i dag, og jeg har faktisk overlevd SELVOM jeg har følt meg som et vandrende lik med stil. Hahha, prøvde å skjule det litt i dag. Liker ikke at folk vet, for de har det bedre uten å vite. Nå vet folk det, men dere skjønner hva jeg mener.

Flere som ikke fikk sove i natt? For vil ikke være den eneste som bare lå i sengen klokken 03.00 og vred seg... Lite morsomt, og det ødelegger dessverre en dag som kunne vært bra... Mandager sier jeg bare!

Lurer på hvordan natten kommer til å bli i dag, er jeg heldig, så kanskje jeg faktisk sovner når jeg legger hodet på puta?


 

2 kommentarer

Cecilie

23.01.2017 kl.22:21

Fælt å ikke få sove!

Angelica Kramme

24.01.2017 kl.13:14

Jeg vet.... Er så glad for at jeg sovna sekundet jeg la hodet på puta i natt!!

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits