Jeg har en blogg

26. Januar 2017


Da var det ute. Jeg har nå, kommet ut til mine venner/bekjente/familie om at jeg har en blogg. Noe som også vil bety at jeg kommer til å satse på denne bloggen framover, ikke bare 50% men 100%. Jeg vil at denne bloggen skal ut og framover, noe som hadde vært kjempe morsomt også! Jeg har tenkt til å fokusere på bloggen og skole samtidig, og denne gangen er dette noe jeg lover fra hjertet mitt.

Ikke bare skal jeg blogge om hverdagen min, men jeg skal blogge om andre ting jeg bryr meg om. Som da bl.a. sminke, mote og psykisk helse. Dette skal bli en blogg som kan passe de fleste, og en blogg som folk kan "stole" på. For som jeg har sagt til dere før, så er skriving noe jeg virkelig liker, og har lyst til å satse litt på det. Jeg endrer ikke bare "tema" for bloggen, jeg har også tenkt etter hvert å endre utseende. Jo mer jeg legger i bloggen, jo raskere kommer det oppgraderte utseende også.

Jeg gleder meg virkelig til den reisen med bloggen framover, og jeg har tenkt til å gjøre det slik at den reisen kommer til å være verdt det!

Det er godt å være tilbake, og jeg håper dere kommer til å like resultatet..


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits