Negativitet i omgivelsene

27. Januar 2017


Negativitet er noe alle mennesker burde prøve å unngå i livet sitt. Om det enten er deg selv som er negativ, eller dine omgivelser som er det. Om det er dine venner/ bekjente, eller familie. Negativitet generelt.

Jeg har hatt veldig mye negativitet i livet mitt før, mest da blant gamle venner og klassekamerater. Heldigvis er jeg kvitt det nå, men gud så mye det dro meg ned når jeg var yngre. For jeg har alltid vært en folk kommer til når de sliter, eller trenger noen å prate med - samtidig som at jeg er en som fort tar andre før meg selv. Så etter folk hadde betrodd seg til meg med sine problemer, så gikk jeg å bekymret meg, spesielt om det var en venn/ god bekjent. Og selvfølgelig var det folk betrodde seg til meg med, var negativt.

Jo eldre jeg ble, jo mer lei av det ble jeg. Så jeg ble kvitt de menneskene til slutt, og skaffet meg en ny omgivelse som var mye bedre for meg. Og nå, etter noen år med negativitet hele tiden, reagerer jeg enda kraftigere på det. For det vil alltid være noen, noen som har det negativt eller har veldig lett for å kødde med slikt ofte. Og greit, kanskje det blir køddet med til en som tåler det litt og vet de ikke mener det. Men tenk da, om den personen ikke tålte det? Du som kødder med det, vet ikke alltid hvor grensa går. Eller du som åpner deg opp for andre, vet heller ikke slikt om den personen ikke sier ifra selv.

Jeg mener da at dere som åpner dere opp for andre, eller kødder litt vel for mye, burde tenke. Vi andre, som er de folk kommer til, burde lære oss og også si ifra. For samme hvem du er, eller hvordan du er, så har du en grense. Alle har den lille grensen, og alle burde tenke over det.

For jeg er ærlig lei all den negativiteten i verden, og jeg vet at uansett hvor mye jeg prøver å lure meg unna, så vil det alltid være litt igjen. Men det er også opp til hver enkelt av oss. Hvor mye negativitet trenger vi egentlig? For etter hvert kan det ødelegge mennesker, og den ødeleggelsen er ikke noe man vil oppleve. 

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits