Ny farge?

31. Januar 2017


Nei, har ikke glemt dere. Men i helga og til i dag, så har jeg vært med Per og hans familie, så har ikke hatt helt muligheten til å sette med ned å blogge for dere. Og som jeg sa på vloggbrukeren min i går, så prøvde jeg å blogge i går, men jeg hadde totalt skrivesperre. Så jeg fikk ikke skrevet noe likevel!

Men i dag har jeg farget håret på nytt igjen!! For på frisør vg 1, så er en av oppgavene å farge hår, og i dag fikk vi gjøre det på hverandre etter litt øving i de andre ukene fra juletiden. Fargen ble da en mørkere brun, og en kald brun-farge over hele håret. Og jeg er så fornøyd med håret nå, og med fargen. For jeg har egentlig veldig kalde bryn og øyenfarge, så da syntes bl.a. læreren at å gjøre det kaldt ville sett mye bedre ut, og jeg er helt enig!

Og endelig kan jeg tegne inn bryna i den styrken jeg vil, uten at det skal se helt amøbe ut også.

Fargen på det nederste bildet er litt feil, da lyset er feil. Men den fargen dere ser midt på bilde, er slikt det ser ut over alt nå. Den mørkeste delen av håret på bilde! Sååå utrolig fint!! 

2 kommentarer

Pernille

31.01.2017 kl.19:42

Så fint håret ditt er :)

Angelica Kramme

01.02.2017 kl.23:41

Tusen takk søte deg!!

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits