Bli bedre kjent med meg..

03. Februar 2017


I dagens innlegg tenker jeg at dere skal bli bedre kjent med meg, via å få lese litt av mine meninger og ting jeg står for. For jeg mener at det en står for, og meningene et enkelt menneske har, sier veldig mye om den personen. Så ja, det er det dere får lese litt om i dag!

  • Psykisk helse, mest blant unge. Dette er noe jeg kunne pratet om i evigheter for å være helt ærlig liksom, for det er så utrolig viktig for meg. Jeg kjenner mange som sliter psykisk, og mange av de har ikke fått den hjelpen de trenger/ den hjelpen de vil ha. Fordi de enten ikke er "syke nok" eller de rett og slett ikke blir behandlet godt nok av staten. Mange av de historiene jeg har fått høre, har vært så utrolig triste da personene det gjelder har blitt behandlet jævlig av staten eller slikt. Helsetjenesten i Norge kunne absolutt vært mye bedre, både for psykisk-syke og helt vanlig syke mennesker. Jeg blir direkte kvalm av helsetjenestene i Norge.
  • Dyr. Dette er noe jeg kommer til å stå ved til jeg dør tror jeg. Dyr om dagen blir ikke behandlet på den måten de absolutt burde bli behandlet. Det jeg da mener med dette, er bl.a. dyremishandling (pels, kosmetikk m.m.) og umenneskelig jakt. Jeg skjønner ikke hvordan folk klarer å skade dyr på de mest umenneskelige måtene som finnes, som å bl.a. dra av pelsen til et dyr mens det fortsatt er 100% i livet. Eller hvordan folk syntes det er underholdende at dyr i Cirkus blir pinet igjennom både forestillinger og treninger BARE for at du skal kunne ha en "fin" kveld med familie/venner. Jeg kan ærlig sitte i flere timer å prate om dette, og siden jeg har flere temaer å kort gå igjennom, så kan det komme i et annet innlegg om noen ønsker det!
  • Love is love. I mine øyne, så er kjærlighet - det er kjærlighet. Samme hvilken rase, hvilket kjønn eller alder (i lovlighetens grenser når det gjelder alder altså). Og jeg syntes det ikke skal sette en stopper for hvem du vil være sammen med, eller for den saks skyld - gifte deg med. Og jeg vet mange følger en såkalt "bibel", altså religionens "regelbok" på hvordan din livsstil skal være, men det er en helt vanlig bok som mennesker igjennom tidene har skrevet. En bibel skal ikke bestemme hvem du skal date eller slikt. Det er helt og holdet opp til deg, og er du ung, så har din familie litt å si på det området der.
  • Kroppspress. I dagens samfunn er det mye snakk om utseende og kropp på bl.a. sosiale medier. Det er satt opp et ideal som unge mennesker, sikkert noen eldre, "må" følge. Og jeg skjønner ærlig ikke hvorfor vi ikke kan være oss selv? Du er født i den kroppen du er i, samme hvilken kroppsfasong osv. I mine øyne er dette noe du egt. burde være fornøyd med. Om du er født i feil kropp, altså om du egt. vil være det motsatte kjønn, så er det et annet emne. Håper noen i hvert fall skjønner hva jeg mener. Kropp er kropp.

Dette var da litt av meningene mine, og ting jeg står for. Gjerne fortell litt om dine meninger og det du står for i kommentarfeltet! Gleder meg til å lese de ulike meningene til andre enn meg selv.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits