Helgeaktiviteter?

05. Februar 2017


Da var snart helgen over, og min helg har vært ganske så hektisk.

På fredag hadde jeg og typen jubileum, vi har nemlig vært sammen i fem fantastiske måneder! Og gud som den tiden har gått fort også, men har hatt det helt fantastisk under de fem månedene - de beste fem månedene for å si det mildt. (Klissklass, æsj). Han overnattet da til lørdagen, den dagen jeg skulle på kino med en av mine nærmeste venner.

Vi så på Rings, altså etterfølgeren til The Ring filmene. Og grøss for en film. Er du ikke spesielt glad i skrekk, så anbefaler jeg den virkelig ikke heller. Det er den beste filmen i den serien, men også den verste for å si det mildt. Flere som har sett den?

Og dagen i dag har gått til pakking av ting osv., altså bare få alt vekk og inn i bokser/ poser. Vi skal nemlig flytte, så her står vi alle fult på for å få det fort vekk. Det er veldig rart, da jeg har bodd i samme leilighet i over 8 år tror jeg, men guuuuud så deilig det skal bli å få startet på nytt!

Før jeg forsvinner igjen, så vil jeg bare minne dere på at jeg vlogger så og si hverdag på snapchat, så om du vil ha en oftere oppdatering på livet mitt og andre morsomheter. Gjerne add meg ; vloggangelica. Er også en sminkevlogg, så har ofte sminkerelaterte temaer der inne om dette er noe for deg.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits