Lite blogging framover?

08. Februar 2017


I de neste 14 dager eller noe sånn, så har jeg ikke nett hjemme, da jeg er snart 100% utflyttet av det gamle hjemmet mitt og inn i det nye hjemmet. Det vil dermed si at jeg ikke har nett, om ikke naboen muligens er litt snill å låner oss litt mens vi har det tomt uten. Så jeg får ikke blogget den mengden jeg vil i de 14 dagene, noe jeg personlig syntes er dumt og kjedelig, ikke bare for meg - men også for deres skyld.

Men det er faktisk morsomt å flytte for å være ærlig, men det er jo også min andre gang. Min første gang husker jeg ikke da, så kan jo på en måte si at dette er min ordentlige første gang. Det er også ekstremt tungt, sovna sekundet jeg la meg ned i senga i går. Hadde liksom så store smerter i både bein og rygg, som heldigvis har roet seg kraftig ned i dag, ellers hadde jeg slitt noe sykt på skolen i dag. Er ekstremt trøtt i dag da, men det trenger vi ikke å prate om.

Er det noen av dere som har operert senene i beina lenger, og har smerter der de ble forlenget en god stund etter operasjonen? Jeg opererte ved starten av sommeren 2016, og tok vare på de utrolig godt under de grusomme ukene, men de er ekstremt vonde nå. Som om senene heller ble minsket 2 cm, og ikke forlenget 2 cm. Need help!

Og har fått noen spørsmål om jeg kan dele med dere hvordan det nye rommet ser ut som, og hvordan sluttsvaret blir, noe jeg hadde planer om. Men det vil da bli et innlegg som kommer litt sent enn kanskje ønsket. Blir nok muligens fort ferdig med rommet, mangler bare skrivebord/stol og nattbord utenom det jeg har ellers. Men det er et innlegg som kommer etter hvert.

Men da var dere oppdatert med ting som skjer framover, sånn at dere ikke begynner å lure fælt når jeg ikke blogger på en stund framover.

Er nødt til å gå nå, men ha en finfin dag videre!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits