Og da var jeg her igjen!

12. Februar 2017


Først i dag vil jeg ønske alle mødre en god morsdag. Kjære mamma; jeg er mega glad i deg, du fortjener virkelig det beste av det beste! Dere mødre gjør en god jobb :)

Men øyyy, jeg er tilbake igjen og jeg er nokså innflyttet i det nye huset nå! Er så utrolig fint her, er ekstremt fornøyd for å si det slik. Nå bor jeg sånn 20 meter unna skogen, og har rådyr i bakgården min. Er så behagelig for å si det mildt altså. Jeg har endelig fått en ny start, og jeg skal faen meg utnytte den også! Nytt hjem, nytt rom og nye muligheter i 2017, ENDELIG!!

Helgen for min del har gått til å bli ferdig med mitt når det gjelder innflytting, møte nye mennesker og nyte tiden med kjæresten. Livet er godt for å si det sånn! Og det er bare en uke igjen før vinterferie, fyf jeg gleder meg. Den siste uka for meg nå blir lang, men jeg skal sååå gjøre det bra på de ulike oppgavene den nye uka gir meg. Legge en skikkelig innsats, sånn at ferien blir verdt det!

Ha en flott søndag videre!!


 

2 kommentarer

karina

12.02.2017 kl.15:25

<3

Angelica Kramme

15.02.2017 kl.11:05

karina: <3

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits