Will you be my valentine?

14. Februar 2017


Som alle har fått med seg, om du da ikke bor i en grotte, så er det den store valentinsdagen. Dagen for kjærlighet. Dagen der kjærester tilbringer ekstra god tid med hverandre, gjør hverandre glade. Eller som noen andre vil si; enda en av de dagene som butikkene har skapt for å tjene mer penger!

Før brydde jeg meg egentlig ikke om den dagen idet hele tatt, for jeg var jo singel. Før pleide jeg å tilbringe dagen med overraskelse fra min søte, gode mamma! Men i år er det noe nytt noe, for jeg har jo faktisk fått meg en super kjæreste, som jeg elsker mega høyt. Noe som da også vil si at dagen gikk til å være med han.

Ikke bare fikk jeg kidnappe han i hele dag, men jeg våknet faktisk opp med han. Og uansett hvilken dag det er, eller hvilken høytid, så er det noe av det beste jeg vet. (Dette begynner å bli vel klissete nå merker jeg, men i dag har jeg lov sier vi...). Min kjæreste overrasket meg med tre flotte roser, favoritt godteriet mitt, mykeste bamsen og verdens søteste kort. Og ikke nok med det, så overrasket min søte mor meg med makroner, tre roser, sjokolade og en sminkefjerner.Og selv om mamma er mammaen min, så elsker jeg ho ekstremt mye. Ho betyr så utrolig mye for meg!

Jeg må jo også si at jeg føler meg som verdens heldigste som får ha Per som min valentine. Elsker han så høyt!

(Begynner å bli klissete igjen, beklager... Hahhah) 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits