Jeg vet ikke jeg

16. Februar 2017


Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengere. Høres sikkert skikkelig dramatisk ut, men det er sant. Jeg vet ikke hva jeg skal blogge om lengere, jeg vet ikke hva jeg kan gjøre for at bloggen min blir spennenes for andre å lese. Hjelp en jente i nød her...!

Nå som det var ute, så kan jeg jo si at jeg har vært sengeliggende i to dager. Heldigvis er det back to School i morgen, for å så dra til byen og feire at det er ferie! Har noen ideer til hva jeg kan gjøre i ferien, har blant annet lyst til å ta en tur til Halden for å hilse på en venn av meg igjen, en jeg ikke har sett på år og dager nå merker jeg. Også har jeg planer om å ordne i stand ei litta fotoshoot for bloggen igjen, for å spice bloggen litt. Og da selvfølgelig tilbringe ferien med kjæresten, as usually!

Slenger med et gammelt bilde fra forrige fotoshoot.


 

2 kommentarer

Iselin Renée

17.02.2017 kl.13:49

Fint bilde :)

Angelica Kramme

17.02.2017 kl.16:31

Iselin Renée: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits