winter-break!!

17. Februar 2017


Da var det fredag, noe som også vil si - ferie!! Gud denne ferien har jeg ventet lenge på, skole har vært så kjedelig de siste ukene, så skal bli utrolig godt med et avbrekk. På skolen jobbet vi egentlig bare med komposisjons-bilder og vi har fått søkt til andre året på videregående. For meg blir det enten et hardt år på barn- og ungdom, eller et litt "roligere" år på frisør... Håper egentlig på begge, selv om det blir vanskelig å få tatt det tredje året. Da staten har begynt å kutte ned på plasser på påbygg, da de vil at yrkesfag-elever skal gå to år på lærlingplass først før de tar 3.året. Noe som er dritt for min del, da jeg virkelig ikke vil gå to år som lærling. Vil egentlig bare bli ferdig på vgs, sånn at jeg kan komme meg nærmere målet mitt.. Vil heller på høyskolen for å si det mildt, men vil ikke gå på studie. Livet mitt i et nøtteskall for å si det mildt.

Meeeeen- ferien startet heldigvis tidlig for min del! Vi var heldige å få slippe 12.00, noe som betydde at jeg fikk tatt meg en liten tur til byen før jeg måtte ta 13.30 bussen hjem. Noe som også betyr - sminke!! Men det er sminke langt ute for komfortsonen min tror jeg, vi snakker om grå eyeliner og brun glitterliner? Jeg som bare pleier å gå for svart... Men det er godt å kunne teste ut nytt, leke seg litt fram, er jo det sminke er til for - utforske!

Gleder meg til å prøve ut noe nytt, og jeg ønsker alle en riktig god ferie! Nyt den, er en stund til neste...


 

2 kommentarer

Lilli

17.02.2017 kl.19:44

Så kjekt, kos deg i ferien :)

Angelica Kramme

19.02.2017 kl.20:56

Lilli: Samme til deg, og fint navn! Minner veldig om mitt gamle fornavn; Lill.

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits