25 ulike steder?

21.Februar 2017


Hei igjen dere!

I går blogget jeg ikke, da jeg satt i bil siden 10.30 til nesten 16.00 da kjæresten skulle søke lærlingeplass på nærmere 25 ulike steder. Og jeg vet at det å kjøre bilen er tungt i lengden, spesielt da sjåføren måtte ut av bilen og inn igjen 1000 ganger. Men gud så slitsomt det er å bare sitte i bilen? Noe jeg syntes er ekstremt rart, da man bare sitter der liksom...

Men i hvert fall, etter den turen i går så sovnet jeg etter vi hadde spist og sov til ca. 20.00. Og etter det satt jeg bare i halv søvne og slappet av med kjæresten som var enda mer sliten enn meg. Rart han idet hele tatt holdt seg våken - hadde aldri klart det!

I dag så våknet jeg rundt 09.00 av en kjæreste som hadde våknet lenge før meg, og som var hyper. Han skulle jo på kjøretime og slikt i dag, så det ble lettere for meg selv egentlig om jeg tok dagen hjemme i dag. Så når han skulle på kjøretime, så slapp de av meg hjemme. Der har jeg vært siden. Og jeg er fortsatt sliten etter i går, så har ikke gjort stort hjemme egentlig heller. Godt å ha noen dager i ro, ikke sant?

Men i hvert fall, så tenker jeg å gå i dusjen nå snart, og vlogge litt mer på snapchat senere i kveld. Så håper alle får en fin kveld videre!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits