På'n igjen...

05. Mars 2017


Nå har det gått en liten stund siden sist jeg har lagt ut et innlegg, men jeg er tilbake nå igjen. Jeg har jo bl.a. klart å ødelegge beinet mitt mer, og smerten er større enn det den var. Så har fått beskjed av legen om å holde roen i en stund, også er jeg sendt videre til kirurgen som "fikset" beinet mitt i fjor sommer for å høre hva de har å si. Ny operasjon kanskje?

I helgen, på fredagen, så feiret jeg og kjæresten 6 måneders jubileum!! Gud så fort tiden har gått? Var koselig da, fikk servert lasagne og hele pakka, minnet egentlig veldig om en av de første date-kveldene vi hadde! Og sånn egentlig har jeg tilbringt helgen med han og familien hans.

Men nå sitter jeg egentlig bare å slapper av i egen seng, forran pc og en boks med druer. Nyte resten av de få timene igjen av helgen!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits