Design og håndverk

11. Mars 2017


Som de fleste av mine søte og gode lesere vet, så går jeg 1. året på design & håndverk. I ca. 2 uker nå har vi holdt på med å lage noe helt ut ifra papir, inspirert av en tidsepoke. Jeg hadde da barokken. På fredagen hadde vi en liten fotoshoot med de vi hadde laget, og jeg tenker at det ville vært litt morsomt å dele. Vise de yngre hva de kan få være med på, om de velger Design & håndverk, eller om de har valgt. For siste fristen for å søke er allerede forbi gått som de alle studenter/ elever vet.. Og jeg vet det ikke er mange som hadde delt det jeg tenker å dele med dere i dag, men siden jeg har fått noen spørsmål om hva som skjer på Design, så tenker jeg dette ville være en liten forklaring på nøyaktig det spørsmålet.

Oppgaven vi fikk var å lage noe inspirert fra en tidsepoke vi har hatt om, enten det var hårpynt, korset, m.m. Tidsepoken fikk vi også lo til å velge selv, men arbeidet og epoken måtte stemme over ens. Stylingen til shooten måtte også stemme med epoken. Var en spesiell oppgave, og jeg skal ærlig innrømme at jeg er lei av papir og forming av papir (origami), men det var også litt morsomt å gjøre noe utenom det vi pleier.

Dette er litt utenfor komfortsonen min, dele noe jeg har laget på skolen. Men det er så mange som lurer på hva vi gjør på Design m.m, så følte også at dette ville forklare/ vise litt.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits