Sommerfugler i magen

14. Mars 2017


Ja, da var man snart halvveis igjennom denne måneden også? Guud som tiden går fort, er ikke lange stunden til jeg blir 17 engang? BARE 11 dager igjen?? Vet at 17 år ikke er big-time, men bare det at det har gått så utrolig fort er utrolig...

Tirsdager for meg tror jeg må bli en av de tyngste dagene i uka, for da står jeg så utrolig mye. Jeg presser kroppen og helsa mi til maks grense hver tirsdag, grunnet yrkesfagligfordypnings drit (frisør for min del). Som jeg har pratet om før, så har jeg både rygg og beinskade, og det blir jo søren meg bare verre hver tirsdag. Tirsdagen ødelegger for kroppen min fram til torsdagen liksom, og på onsdag presser jeg kroppen enda mer, grunnet gym. Er så glad jeg tok frisør på 3. valget når jeg søkte, for da er det liten sjanse tror jeg for at det blir 2. året mitt. Må jo tenke på helsa mi også, skal jo trossalt leve i flere tiår til vel? Får nok ta rådene fra mamma og pappa i dette tilfellet ja, de vet trossalt hvordan det er, og hva jeg kan gjøre for å prøve å unngå smertene. Takkpris for foreldre noen ganger! (Vil egentlig ikke innrømme det her da, men la gå denne gangen)

Istad mens jeg spiste tre etterlengta brødskiver, så satt jeg å så på de nyeste episodene av Bloggerne, og dette må jeg bare få ut merker jeg. Det er 1 år til jeg mest sannsynligvis får lappen og får meg bil/ frihet (!!), og det er kanskje to år til jeg flytter ut og vekk fra foreldrene mine - en liten stund til for å si det sånn. Men gud som jeg allerede gleder meg til de to tingene. Gleder meg maks til jeg blir fylt 18 og 19, for da går de to målene mine i oppfyllelse om alt går etter planen. Jeg kan endelig da, styre meg selv og det jeg vil! Der syntes jeg helt ærlig at kjæresten min er ekstremt heldig, for er bare noen måneder til han blir 18 og kan bestemme over seg selv. Skulle helt ærlig ønske jeg var født i 1999, for da var det meg det også gjaldt. Den drømmen er så ekstremt stor, det er helt sinnsykt...!

Men nå tenkte jeg at jeg skulle finne meg en ny serie på Netflix å se på, noen anbefalinger? Fortsette med den nok så tunge tirsdagen, snart kan man legge seg. Gledes!


 

2 kommentarer

karina

15.03.2017 kl.06:06

Bare stå på! Du og livet ditt er verdt det! MEN ikke gled deg for tidlig til å bli eldre, eldre blir du fort nok... Ta vare på livet, hver eneste dag, hver eneste time, du får kun denne ene sjansen..

Angelica Kramme

22.03.2017 kl.08:39

<3

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits