Du er ikke den du var for 1 år siden!

22. Mars 2017


"Du har endret deg siden jeg sist så deg" , "Du er blitt påvirket av de du er rundt mesteparten av tiden" & "Når jeg sist så deg, så var du en helt annen jente enn det du er nå".

Selvfølgelig er jeg annerledes, selvfølgelig har jeg endret meg i løpet av et år. Jeg begynte på videregående, jeg fikk opp selvtilliten, jeg fikk en ny vennekrets og jeg fikk meg en evig god kjæreste. Så ja, jeg har endret meg. Men dette er på en god måte.

Men da dere så meg sist, så var lille meg mest sannsynlig i stadiet ved å prøve å finne meg selv. Jeg prøvde å få selvtilliten min opp, prøvde å bli tøffere. For sånn jeg var når jeg var 15/ tidlig 16, var ikke sånn jeg ville være når jeg blir 17 og 18. Jeg ville ikke være like sjenert, og like stille som jeg var i 9.klasse og 10. klasse -  hvert fall ikke når jeg begynte på videregående. For som jeg har skrevet før, så ville jeg starte på nytt når min tid kom og når jeg skulle starte på vgs.

Jeg kan krype ned på huk, jatte med og beklage. Men for hva sånn nøyaktig? At jeg har endret meg på en positiv måte, eller at jeg har kommet meg langt ut av komfortsonen min. Nei, jeg kan ikke det. For da vil det si at jeg syntes at jeg ikke har endret meg på en positiv måte, og at all det harde arbeidet var for ingenting? Jeg er stolt av meg selv, og det jeg har klart det siste året, og det er noe du bare blir nødt til å finne en måte og akseptere. For jeg endrer meg ikke på nytt, går ikke tilbake til gamle versjonen av meg, bare for å gjøre deg fornøyd!

Godta meg for meg, eller bare la meg være; du overlever selvom jeg er endret siden sist vi møttes..


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

16, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits