Et år til atten?

26. Mars 2017


I går hadde jeg bursdag! Og siden jeg er 2000 unge, så ble jeg 17.. Føler meg absolutt ikke eldre, som noen har spurt meg om. Og jeg føler meg heldig som lever i dag, og at jeg har det bra; dypt, men sant!

Finværet er oppe her i Fredrikstad, noe jeg vedder på at de fleste er ekstremt glade for. I det siste har vi egentlig hatt uggent vær, og litt kaldt sånn egentlig. Og BAAM - sol og nesten sommer. Var så godt at det var på bursdagen min, at finværet bestemte seg for å komme! Nøt ganske mye av dagen min ute i går sammen med familie og kjæreste, før mine nærmeste venner kom på kvelden.

Alt i alt, gårsdagen var flott selv om det var en ekstremt tidlig start på dagen for oss, og en sen kveld.. Sleten nå kan man godt si at jeg er!

Dagen i dag går/ gikk til å slappe av. Sitte litt ute i sola med slengbuksene fra Bikbok og Calvin Klein "trenings"-bh'en, nyte varmen fra sola som treffer huden. Selvfølgelig også med et glass Pepsi!
 

2 kommentarer

Hege Kristin

26.03.2017 kl.18:07

gratulerer med overstått! <3

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

Angelica Kramme

27.03.2017 kl.09:17

Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

17, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits