Coming back with a bam!

18. April 2017


Nå begynner det å bli en stund siden sist jeg blogget for dere, og jeg beklager ikke for det. Hver gang jeg forsvinner fra bloggen, så beklager jeg. Men jeg har ikke noe å beklager - heldigvis er dette min blogg, under mitt styre heldigvis. Jeg tok meg rett og slett en pause for å fokusere litt på meg selv, og andre ting!

Som alle vet, har det vært påskeferie, og jeg er sikkert ikke den eneste som har slappet av i de fleste dagene i uka? Gjort minst mulig, ikke tenkt på skole og ikke tenkt på mange andre ting som bekymrer meg. Altså, jeg tenker alltids på noe, men denne uka har jeg heldigvis fått sluppet mye av det. Rett og slett slappet av med kjæresten og familien, og jeg angrer ikke- for det har vært så utrolig godt!

I den stunden jeg har vært vekk, så har det ikke skjedd så alt for mye egentlig. Jeg har endelig fått begynt med linser, har begynt på Design & håndverk sin siste oppgave, begynt å vlogge på en annen bruker - som da vil si at "vloggangelica" er slettet og at dere gjerne må adde "beatuy.filters" (skrivefeil er inkl. og viktig å huske når du adder oss! Det har ikke skjedd så mye, men nok til at jeg valgte å ta en pause fra bloggen i en litta stund.

Og for å komme tilbake med et BAM, så kan jeg si at hårfargen har blitt litt mørkere og etterveksten er vekk. Og ikke bare med det - jeg har fått kortere hår! Så utrolig godt er det jammen meg, både det å bli kortere på håret og fått farget det litt igjen. Mørk farge på håret er definitivt noe jeg kommer til å holde meg til i en liten stund framover!!


 

2 kommentarer

Eirin

18.04.2017 kl.16:22

Deilig med puse av og til, lykke til med den nye vloggen

Angelica Kramme

19.04.2017 kl.11:54

Eirin: Er det noe mange mennesker glemmer, så er det å ta en pause, og gud det er så godt etter en stund med mas og stress! Og tusen takk, gledes stort til reisen framover med den!

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

17, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits