Veien framover til det voksne livet...

19. April 2017


Siden jeg er født tidlig i 2000, så er det ikke en alt for lang stund før jeg er såkalt voksen. Det er ikke lenge før jeg er en av mange som kommer til å ferdes på veien i en bil. Eller til jeg er en av mange som flytter ut for seg selv eller ut med en venn/ kjæreste. Det er ikke lenge før jeg kan være på byen og kose meg med venner eller andre. Det er ikke lenge før jeg forhåpentligvis begynner på høyre studier, og beveger meg mot drømme-jobben. Det er ikke lenge før jeg skal ut i fast jobb etter ganske mange år på skole for å oppnå drømmen. Det er ikke lenge igjen.

Kjære mamma & pappa, familie.

Dere kommer helt sikkert til å være nervøse for om jeg kommer til å lyktes godt i livet. For om jeg faktisk får meg fast jobb i det yrket jeg ønsker. Dere kommer sikkert til å sitte oppe å være nervøse for om jeg er trygg mens jeg er på fest med venner eller kjæreste. Dere kommer til å savne meg når jeg flytter ut etter å ha bodd hos dere i mange år. Dere kommer til å være bekymret når jeg skal ut å ferdes i trafikken de første gangene etter lappen er tatt, redd for at det kommer til å skje noe, hva som helst. Men dere kommer også til å være stolte av meg.

Stolte av at jeg har lyktes i livet (når det skjer), stolte av at jeg har fått meg drømmejobben. Dere kommer til å være stolte når jeg har bodd for meg selv i en stund, når jeg begynner å klare meg for meg selv. Dere kommer til å være stolte når lappen er tatt, og når jeg endelig kan kjøre rundt til folk/ steder alene. Dere kommer til å være overlykkelige når jeg kommer hjem fra fest, trygg men kanskje litt full(?). Jeg lover dere, jeg kommer til å være trygg og en dere kan være stolt av når den tid kommer, selv om tiden nå er spesiell. Jeg kommer til å bli en dere kommer til å være stolte av, for jeg vil at dere skal være det.

Dere har gjort en god jobb, og det er ikke lenge før dere slipper like mye jobb. Det er ikke lenge før det dere har oppdratt meg med/ til, skal testes. Har dere lyktes med jobben? Bare et år igjen, og jeg er utrolig glad i dere og alt dere har gjort for meg!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

17, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits