Prøver så hardt.

22. April 2017


I så mange år har jeg alltid likt å være hjemme litt vel for godt. Jeg har siden jeg husker alltid likt å være hjemme og alene, enn å finne på noe med venner. Jeg har ofte avlyst ting, for å være alene. Ikke fordi jeg ikke likte vennene mine, eller trivdes i deres selskap, men fordi jeg ikke er helt begeistret for å være sosial. Det er i mine øyne vanskelig å starte en samtale med noen, og da holde samtalen gående er like vanskelig. Dette kunne da gjelde selv min nærmeste venninne, såkalt bestevenn.

Jeg sliter fortsatt med dette, men heldigvis ikke like mye som jeg gjorde før. Det skjedde noe når jeg begynte på videregående, når jeg fikk meg kjæreste og når jeg byttet vennekrets helt. Kjæresten min og  de nye, fantastiske vennene mine gjorde meg mer selvsikker og de lot meg være meg selv. Nå vil jeg faktisk være med vennene mine, får de er så evig gode og de er sånne mennesker du kan være deg selv med. Du kan gå i det du vil, se jævlig ut eller se gorgeous ut med, du kan spise det du vil m.m. 100% deg selv og ekte. De kan du le med, og du kan være dødspersonlig med.

Jeg prøver, og det går. Det handler om å ville bli bedre, og det å presse seg selv ut av sin lille boble. Trives du ikke med vennene dine, eller føler du at du må endre deg selv rundt dem? Bytt venner, og kom deg langt vekk fra de gamle. Du skal ikke føle noen som helst trang for å endre deg selv, det er ikke verdt det. Det er kanskje vanskelig å bytte venner og det kan ta tid, men det er så verdt det om du føler deg noen form for fanget. Jeg tok valget om å komme meg vekk, med litt press fra familien, og det var vanskelig i en periode - men det er noe av det beste jeg har gjort!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

17, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits