Jeg er tilbake, og med finvær.

26. Mai 2017


Nå er det lenge siden vi sist pratet dere, og jeg merker at jeg har virkelig savnet og sette meg ned å blogge! Jeg blogger faktisk fra en splitter ny pc, som jeg faktisk har betalt selv, noe jeg er kjempe begeistret over.. Og det er en annerledes pc, da det er en annen softwear og en "ny" type pc. Gleder meg virkelig til å leke videre med den, og bli bedre kjent med den! 

Grunnen til at jeg har vært lite aktiv, er som vanlig grunnet skole og personlig. Siden det snart er sommerferie, og startet på et nytt skoleår, så har det vært mange prøver og oppgaver som har tatt mye av fokuset mitt. Bl.a. idag så leverte vi den fysiske oppgaven til årsoppgaven til DH, noe som var så godt selvom jeg virkelig ikke ble fornøyd med utfallet. Og den 2. Juni så skal resten av oppgaven leveres inn, altså den skriftlige delen - dokumentasjonen. Og den skal jeg jobbe så hardt med, at jeg får en karakter jeg blir fornøyd med. For jeg har en liten følelse av at den karakteren jeg får på den fysiske delen, er en karakter jeg ikke blir fornøyd med. Men det er jo noe jeg fort finner ut av?

Men skole har vært en veldig stor del av livet mitt i de siste par ukene. Utplasseringer, oppgaver, sykdom og prøver - tunge dager. 

Pluss jeg har prøvd å skvise inn tid med venner, familie og kjæreste. Være mer ute i de flotte sommerværet Fredrikstad har fått, og bare nyte dagene etter skolen. Jeg har rett og slett også prøvd å samle opp krefter, og nyte livet. Logge litt av sosiale medier ect.

Håper alle har det fint, med finvær (?), venner / familie eller hva dere ellers gjør. At eksamener går greit, og at du har kommet opp i noe du klarer og skjønner - om du da har kommet opp i noe nå? Det har heldigvis ikke jeg, inntil videre.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

17, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits