Peppes Pizza kos & familie..

29.Mai 2017


I denne helgen, så tilbringet jeg og kjæresten mye tid sammen, som vanlig egt. Og på lørdagskveld så inviterte min kjære mamma, oss med ut å spise. Siden den neste måneden kanskje kommer til å bli veldig turbulet for familien, så ville ho ha en fin kveld ute med familien. 

Det var kjempe koselig, da dette ikke egentlig er noe vi pleier å gjøre til vanlig. Sola sto og varmet over Fredrikstad, og mesteparten av befolkningen storkoste seg ekstremt med varmen. Det blir så god stemning i byen når finværet kommer, er helt sjukt liksom. På vinteren er Fredrikstad et av de mest kjedelige byene i hele Norge tror jeg, men når sommeren er på plass - poff sier det. 

Om mindre enn en uke så blir min bedre halvdel 18 år, og om litt over en uke, så får han mest sannsynlig lappen. Sykt å tenke på egentlig, samtidig med at dagen før bursdagen hans, så har vi 9 måneders jubileum - tre måneder til et år sammen. Tiden går så ekstremt fort, er nesten skremmende. Føles ikke ut som om snart 9 måneder. Men sånn er det nå da. 

Nå sitter jeg i naturfagen, og kjeder livet av meg som vanlig. Mest sannsynlig så er dette den siste naturfagstimen, noe jeg er over skyende glad for! Er det et fag jeg absolutt ikke kommer godt over ens med, så er det virkelig naturfag... 
 

Én kommentar

Så koselig! :)

Skriv en ny kommentar

Angelica Kramme

Angelica Kramme

17, Fredrikstad

Hei søte deg! Mitt navn er Angelica Kramme og jeg er fra den lille byen Fredrikstad, også kjent som "plankebyen". Og om du er interessert i sminke, mote og slikt - så har du kommet riktig sted! Håper jeg har deg med på reisen videre ;)

Kategorier

Arkiv

hits